tjänster

Vad vi kan bäst

Löpande bokföring

digitaliserad bokföring för ditt företag

Varför sköta din egna bokföring när du kan fokusera och lägga ner din energi på det du kan bäst. Vatila kan bokföring såsom du kan din verksamhet. Det kan lätt bli fel som kan vara kostsamma att rätta upp och missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter som följd. Är du kund hos oss slipper du tänka på allt krångel med datum och avgifter.

Vatila är måna om att du som kund redan har ett sätt att jobba efter idag med din bokföring och det kommer du att behålla även som kund hos oss. Vi tycker att det är viktigt att Vatila anpassar sig till kunden och inte tvärtom. Vi sköter din bokföring löpande och ser till att du som kund är med under processen eftersom det är viktigt att våra kunder vet vad vi håller på med.

Oavsett om vi sköter hela din bokföring eller endast en del av den så hittar vi en lösning som passar just ditt företag.

bokslut / årsredovisning

ditt digitala bokslutsarbete

Resultatet av bokslutsarbetet, årsredovisningen, är den sammanfattande rapport över hur verksamheten har fortlöpt under räkenskapsåret som gått. Aktiebolag ska framställa en årsredovisning där även en verksamhetsberättelse skall ingå. Tack vare årets bokföring är böckerna redan i gott skick när vi sätter igång. Men det är ändå en hel del arbete som skall göras med årsredovisningen. Tack vare bokslutsarbetet fastslås hur mycket pengar som bör delas ut till bolagets ägare, och behövs särskild skatterådgivning i samband med bokslutet bistår Vatila även med det.

din berättelse sammanfattad i en rapport

En väl framtagen och genomarbetad årsredovisning är ett krav för att en auktoriserad revisor skall godkänna densamma. Om bokföringen och årsredovisningen skall genomgå revision vill säga. Är bolaget tillräckligt litet råder det sedan ett par år inte längre ett krav på att revision ska göras. Kan man därför på grund av bolagets storlek välja bort revisor är det ofta en god idé som sparar många tusenlappar. Självklart hjälper vi även till med detta om det är aktuellt för ditt företag. Krävs en revision p.g.a. bolagets storlek har Vatila även goda kontakter med revisionsbyråer och sköter all nödvändig dialog med revisorn.

Då det är dags för bokslutet bestämmer vi möten med våra kunder för att gå igenom årets alla händelser och kontrollerar att den löpande bokföringen har gått till på rätt sätt.

starta företag

Har du planer på att starta eget företag

Att starta ett företag är rätt enkelt. Det kan du göra på några minuter med hjälp av en dator och e-legitimation. För att starta ett företag som blir lönsamt och framgångsrikt behövs lite mer. En hållbar affärsplan och en budget är två grundläggande hörnstenar.

Vår erfarenhet och kompetens förenklar din vardag och ger dig mer tid att fokusera på att utveckla din verksamhet. Samtidigt vet vi om att uppstartsfasen kan vara ganska tråkig och man tappar lätt motivationen därför kommer vi på Vatila att finnas med hela vägen som stöd.

Att tänka på innan du startar ditt företag

  • Att Ha En Genomtänkt Och Väl Utformad Affärsplan.
  • Att Ha En Väl Genomarbetad Budget.
  • Dela Upp Verksamheten I Olika Delar Och Inriktningar För Att Kunna Lättare Följa Upp.
  • Stöd Eller Mentor Som Finns För Dig När Du Behöver Det.
  • Kunna Organisera Och Prioritera Rätt Aktiviteter
gratis offert

begär din offert idag

Är du redo för att ta ditt företag till nästa nivå? 
Det är vi nämligen så vänta inte för länge.

Varukorg